Informatika
Irodatechnika
Telkommunikáció

Pénztárgépek
Mérlegek

Tűz és vagyonvédelem
Kamerarendszerek

Beléptető és
Munkaidőnyilvántartók

Kaptelefonok
kaputechnika

Hangosítás
Antennahálózatok

Rólunk

Megtisztelõnek tartjuk, hogy cégismertetõnk áttekintésével érdeklõdését fejezi ki a társaság tevékenységi köre iránt. MNK Bt. 1996-ban alakult, több mint 12 éves múlttal büszkélkedhet a piacon. Az elmúlt 12 év során munkánk minõsége, megbízhatósága miatt ismertté váltunk a szakmai ágazaton belül. A vagyon elleni bûncselekmények soha nem tapasztalt emelkedése, a tûzesetek számának növekedése, nélkülözhetetlenné tette munkánkat. Megrendelõink száma folyamatosan bõvül. Ügyfeleink bizalommal fordulnak hozzánk. Cégünk kereskedelmi és telepítõ cég a biztonságtechnikai iparban. Rendszerek tervezését, szakértését, telepítését, karbantartását, és üzemeltetését végezzük. cég vezetõi és munkatársai több éves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálják ügyfeleink érdekeit. Referenciánk nagyrészt jelentõs mennyiségû magánszemély megrendelõbõl áll, ahol természetesen fenti alapelvbõl kifolyólag nem csupán telepítést végeztünk, hanem karbantartást, szükséges szervizelést végzünk. Referenciánk másik része cégek vagyonvédelmi igényeinek kielégítése, vagyonvédelmi és tûzjelzõ rendszerének telepítése és karbantartása. Terveink megfelelõ szakmai ismeretekkel készülnek. A tervezés során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelõk egyedi, speciális körülményeit. Kivitelezéseinket a minõség jellemzi. A telepített rendszereinkre 12 hónapos garanciát vállalunk, és folyamatos anyagellátást biztosítjuk.

 

-TERMÉKEINK-

Dell Optiplex 3070MT számítógép W10Pro Ci5-9500 8GB 512GB UHD630 +VGAport

Termék leírása: Dell Optiplex 3070 MiniTower - 85%-os hatékonyságú 260W tápegység - Intel Core i5-9500 (3.0GHz - 4.4GHz), 8GB DDR4 2666MHz (1*8GB), Intel H370 chipset, M.2 512GB PCIe NVMe Class 35 SSD, 64bit Windows 10 Pro HUN, DVD+/-RW DL meghajtó, Intel UHD 630 grafikus vezérlő (DisplayPort, HDMI, VGA), fekete KB216 multimédiás magyar USB billentyűzet, fekete MS116 USB optikai scroll egér, TPM, Wave Maxx AudioPro, 3db PCIe x1 3.0, 1db PCIe x16 3.0 foglalat, 4x USB 3.1, 4xUSB 2.0, Gigabit LAN, 3 év helyszíni garancia
300.000FT+ÁFA  Bruttó: 381.000 Ft

 

ZEBEX Z9000 ADATGYŰJTŐ

A Z-9000 egy könnyű és felhasználóbarát adatgyűjtő. A készülék mindkét választható olvasóegysége alkalmas az összes elterjedt 1D kód azonosítására, a fényerőhöz alkalmazkodó LCD kijelzője és LED háttér világítású billentyűzete pedig szinte bármilyen környezetben megkönnyíti a használatát.

A strapabíró kialakítású adatgyűjtőnek még az sem árt meg, ha egy méter magasból a betonra ejtik, ráadásul az extrém hideget, vagy forróságot is jól bírja; akár mínusz húsz fokban is képes az információk továbbítására.

A számítógépes rendszerekhez USB dokkolóegység segítségével kapcsolható Zebex modell gyors működését 32 bites processzor biztosítja. A készülék által leolvasott adatokat egy ZAC (Zebex Application Creator) nevű szoftverrel dolgozhatja fel, amely honlapunkról ingyenesen letölthető.
89.800 FT+ÁFA  Bruttó: 114.046 Ft


POSIFLEX PS-3315E

A Posiflex PS-3315E POS terminál rendkívül kedvező áron nyútja a középkategóriás eszközök teljesítményét és megbízhatóságát. Hogyan lehetséges ez? A Posiflex az iparági tapasztalatokat elemezve elhatározta, hogy létrehoz egy alacsony árkategóriába pozicionálható eszközt, amely nem szürkül bele a versenytársak mezőnyébe, hanem éppen ellenkezőleg tudásával és megbízhatóságával kiemelkedik azok közül.

Az elődmodell PS-3315 továbbfejlesztett változataként született meg az E jelzésű utód, amely már egy négymagos alacsony fogyasztású Intel processzorral üzemel, amihez gyors rendszermemória és SSD háttértár is párosul a készülék burkolata alatt.

A POS számítógép rezisztív ötpontos érintőképernyővel van felszerelve, amely ellenáll az enyhébb fizikai behatásoknak is. 

A PS-3315E POS terminál kommunikációs interfészek egész sorát vonultatja fel. A kereskedelemben és vendéglátásban gyakran használt eszközök gond nélkül csatlakoztathatóak az ipari terminálhoz az átgondolt interfész elrendezéséből adódóan.

A Posiflex nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságon és teljesítményen kívül POS termináljai fizikai kialakítására. A PS-3315E esetében is gondosan megtervezték a karcsú kellemes formavilágú készülékházat, amely a hardveren kívül a képernyő tetszőleges döntését lehetővé tevő mechanikai megoldást is magában rejti.

A PS-3315E a kereskedelem és vendéglátás világában, kis és nagy vállalkozásokban egyaránt megtalálja méltó helyét. A belépő szintű POS terminálok piacán elérhető megoldások között egyértelműen az egyik legjobb választás ár-érték arány tekintetében.

239.000FT+ÁFA  Bruttó: 303.530 Ft